Wie ben ik?

Ik ben Anniek Vos en ik ben 15 jaar oud. Ik zit op het Twents Carmel College in Oldenzaal in 4 vwo. Mijn hobby’s zijn hockeyen en zeilen. Toen ik 11 jaar was ben ik voor het eerst op zeilkamp geweest en sindsdien doe ik niets liever dan zeilen. Ik ga nog steeds ieder jaar op zeilkamp en zeil daarnaast ook vaak in mijn eigen boot. Ik vind het heel erg leuk om nieuwe dingen te leren en nieuwe dingen te ontdekken. Ik wil graag veel plekken op de wereld zien en zoveel mogelijk nieuwe mensen ontmoeten en denk dat dat met School At Sea voor een heel groot deel gaat lukken. Op school zou ik veel liever de dingen zelf willen ontdekken om het daarna gelijk in de praktijk toe te passen in plaats van zoals het nu gaat het uit een boek te leren en er vervolgens niet gelijk iets mee te doen. En daarom wil ik graag mee met School at Sea. Zodat ik veel meer onderzoekend leer en toch wel mijn schoolwerk maak en het ook gelijk toe pas. Terwijl ik samen met 36 andere leerlingen de wereld leer kennen en een groot schip leer zeilen.