Nieuws

Verplaatsen van School at Sea naar een jaar later

Ik zou in oktober 2020 vertrekken met School at Sea. Maar de komst van het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de wereld er op dit moment heel anders uitziet. En dat zorgt voor veel onzekerheden. Daarom heb ik besloten om in 2021-2022 mee te gaan.

Maar ik bied nog steeds wel vaartochten door Friesland aan. Dus als u een dagje gezellig wilt komen varen in Friesland kunt u altijd mailen naar anniekatsea@gmail.com.

Nomintie Kiwanis Talent Award

Ik ben genomineerd voor de Kiwanis Talent Award! Dit is een prijs voor kinderen van alle locaties van het Twents Carmel College in Oldenzaal. De genomineerden hebben laten zien positieve dingen uit het leven te willen halen en hun talenten te willen ontwikkelen. Ik hoop natuurlijk dat ik win want dit zou een mooie opsteker zijn voor mijn droom. Op donderdag 21 november vindt de prijsuitreiking plaats in het gemeentehuis van Oldenzaal.

Garage sale

Op 22 en 23 november 2019 organiseer ik een garage sale. De garage sale vindt plaats in voormalige dansschool Kolmschot (leuk om nog 1x binnen te kijken). Er is een grabbelton, koffie/thee, zelf gemaakte brownies, presentatie over mijn School at Sea droom en natuurlijk een hoop mooie spullen voor de verkoop. Komt u ook?